love my therapist

Cine sunt?

”Spune câteva cuvinte despre tine” a fost cel mai dificil moment al sutelor de ore de formare în psihoterapie, traininguri, workshopuri, supervizări și prezentări. Mereu, dilema a fost aceeași: cum să mă rezum pe mine însămi? În același timp, știam convenția: se așteaptă de la mine să spun cum mă numesc, ce vârstă și ce pregătire am.

Acum, adresându-mă ție, îmi pun aceeași întrebare: să respect convenția sau să-mi urmez îndemnul interior? Să-ți spun despre câți ani de pregătire am, sau despre cum consider că fiecare om poartă în el un univers nelimitat de inspirație, de sensuri, de mister?

Mai bine ne întâlnim, ne vom cunoaște atunci prin intermediul acelor aspecte relevante ale noastre, care nu pot fi redate în câteva cuvinte seci. Eu promit să aduc o prezență dedicată, căldură și atenție primitoare, și tu poți să aduci tot ceea ce consideri necesar: lucrurile cu care te mândrești în viața ta sau cele de care îți e rușine, tot ceea ce e greu și încurcat și întunecat, sau ceea ce îți dă aripi și te face să zbori. Adică tot ceea ce ne face oameni și ne face unici. Pentru că am gustat și eu la rândul meu din toate, mă voi strădui să le primesc fără judecată, cu compasiunea pe care orice ființă simțitoare o merită din plin. Și dacă nu voi reuși întotdeauna, voi primi cu bucurie indicațiile tale despre cum să fac să te înțeleg mai bine.

Deci? Facem cunoștință?

  • Psiholog
  • Consilier in cariera
  • Psihoterapeut
regasire
emotie
viata

“Therapy is too good to be limited to the sick!